Как се доставя поръчката?

Доставка и предаване на продуктите

За град София
Поръчките за град София се доставят до адрес с хладилни автомобили. Периодът на доставка е от един до два работни дни, в зависимост от района, в който се намира адресът на доставка. Времето за доставка е в рамките на работния ден, от понеделник до петък. Извършва се според дневен машрут, без възможност за предварително фиксирано или предпочитано време на доставка. Заявките се изпълняват на следващия работен ден, съгласно сроковете за съответния район.

За страната и райони от Столична община извън зоните, които обслужваме
Доставките се извършват чрез куриерска фирма , в зависимост от графика за обслужване на населеното място. Пратките се подготвят и предават на куриерската фирма в нощта преди определената и съгласувана с Вас дата за доставка. Срокът за изпълнение на подадените от Вас поръчки е в рамките от един до четири дни, в зависимост от деня на поръчка и графика на обслужване на съответното населено място. В дните на национални празници доставките се извършват по индивидуален график.

IX. Минимална поръчка и Цени на доставка.

Цената за доставка е за сметка на получателя и се начислява към стойността на поръчката.

Стоката се предава на Потребителя или на трето упълномощено от него лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото упълномощено от него лице заплащат поръчката и подписват придружаващите я документи. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не е осигурил достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Ангус се освобождава от задължението да достави заявената за закупуване стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи поръчката и след изтичане на срока за доставка, като поема всички разходи по новата доставка. В този случай започва да тече, съответно, нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение. При получаване на доставката, проверете съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

За град София

Минималната стойност на поръчка от електронния магазин НЯМА.
Доставка в рамките на град София (до Околовръстен път) е в размер на 4.00 лв.
Доставка за кварталите на град София след Околовръстен път е в размер на 8.00 лв.
За страната стойността на доставката се калкулира индивидуално за всяка поръчка и ще Ви бъде съобщена при обаждането от нашият оператор. Калкулацията се извършва от спедиторска фирма "Интерлогистика куриер" ЕООД според теглото на пратката и разстоянието до адреса за доставка. 

Общата стойност на доставка включва транспорт+ наложен платеж (освен случаите с плащане по банка) + хладилна опаковка, начислени към стойността на поръчката.