За Нас

Фирмата стартира дейността си през началото на 2015г.

Водещата идея е да предложи на пазара висококачествено и екологично чисто месо и да допринесе за подема на животновъдството в България!

Тайната на отличното говеждо месо на "Месарница Абърдийн" се крие в начина на отглеждане и хранене на говедата. Според редица проучвания, най-доброто говеждо месо се добива от бици, които са били хранени само с трева. Само тогава месото е с доказано високо качество, отлично мраморирано, крехко, тънковлакнесто и вкусно.

Цветът му е определян като по-ръждив, с кремаво оцветени мазнини. Месото има по-лек аромат, но с по-голямо въздействие и по-голяма продължителност на вкуса. За любителите на „мраморираното“ месо, най-силен контраст между чистото месо и мазнините се наблюдава при месото от задната част на животното. Месарницата ни има над 200 продукта.

Освен продажбата на говеждо, свинско, агнешко и пилешко месо. Продаваме вина, голяма гама млечни продукти, подправки и вкарваме висококачествени италиаснки и френски хранителни стоки. Сами произвеждаме и всичките си колбаси.

Сравнение на продукти