Сортиране

Категории

Ценови диапазон

Делиа

Пуешко Месо за готвене
НОВПрепоръчан
Прецизно нарязано 100% пуешко месо ,подходящо за всякакви вкусове и ястия ,транжирано и опаковано в нашето ...
6,99 лв.
Пуешко Шишче (овкусено)
НОВПрепоръчан
Прецизно нарязано и овкусено 100% пуешко шишче ,подходящо за всякакви вкусове и ястия ,транжирано и опаковано в ...
9,90 лв.
Пуешко Мляно Месо 0.400 гр.
НОВПрепоръчан
Прецизно смляно 100 % пуешко месо ,подходящо за всякакви вкусове и ястия ,транжирано и опаковано в нашето ...
6,90 лв.
Пуешки Кюфтета Овкусени 0.480 гр.
НОВПрепоръчан
Много лесни за приготвяне сочни кюфтенца само от пуешко месо и подбрани подправки(80гр. за брой) подходящи за ...
22,55 лв.

Делиа

ГОРДЕЕМ СЕ С ТОВА, КОЕТО ПОСТИГАМЕ ОПТИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И НАДЕЖДНО ПАРТНЬОРСТВО са най-ключовите определения, когато говорим за ДЕЛИА. Развитието на марката само по себе си е доказателство за безпогрешната преценка и нюх на хората зад нея. С грижа към работата и екипа, и личен ангажимент към всеки етап от процеса, компанията разширява дейността си с всяка изминала година. Съгласно всички европейски стандарти и изисквания, ДЕЛИА подлежи на периодични одити и отчетна дейност. Последните технологични нововъведения в бранша са внедрени в процеса по сортиране и пакетиране на готовата продукция, което е основателен повод за гордост на компанията. Повече от 15 години в екипа участват едни от водещите технолози в областта, които със своя професионализъм гарантират отличното качество на продуктите. Вашият успех е и наш успех. Лидери на пазара на прясно пуешко месо!
Делиа Изображение

ГОРДЕЕМ СЕ С ТОВА, КОЕТО ПОСТИГАМЕ
ОПТИМАЛНА ПРЕЦИЗНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И НАДЕЖДНО ПАРТНЬОРСТВО
са най-ключовите определения, когато говорим за ДЕЛИА.
Развитието на марката само по себе си е доказателство за безпогрешната преценка и нюх на хората зад нея. С грижа към работата и екипа, и личен ангажимент към всеки етап от процеса, компанията разширява дейността си с всяка изминала година.
Съгласно всички европейски стандарти и изисквания, ДЕЛИА подлежи на периодични одити и отчетна дейност. Последните технологични нововъведения в бранша са внедрени в процеса по сортиране и пакетиране на готовата продукция, което е основателен повод за гордост на компанията.
Повече от 15 години в екипа участват едни от водещите технолози в областта, които със своя професионализъм гарантират отличното качество на продуктите.
Вашият успех е и наш успех.
Лидери на пазара на прясно пуешко месо!

Сравнение на продукти