Сортиране

Ценови диапазон

Козарев

Зряло Козе Сирене Козарев 300 гр.
Препоръчан
Зрял Кашкавал Козарев 300гр.
Препоръчан
Лабне от Козе Мляко "Козарев" 350 гр.
Препоръчан

Козарев

Здравейте, казвам се Петър Козарев. Роден съм през 1996г. в град София. Завършил съм Бизнес финанси в EU Business School, Женева, Швейцария. Винаги съм искал да уча в един от най-елитните финансови университети в света, с единствената мисъл да се върна в България и да променя поне малко благосъстоянието на страната ни. Не искам да си служа с готови фрази и популизъм, просто искам да споделя с вас концепцията и моя мироглед, с които създадох марка . По време на обучението ми в Швейцария, освен безценни бизнес познания, голямо впечатление ми направиха швейцарците с начина им на живот. По мое мнение те са една от най-гордите нации в света - трудолюбиви, възпитани и добре уредени. С типичния си младежки ентусиазъм, исках и в нашата страна хората да бъдат такива. Наречете ме наивен, но аз истински вярвам, че ние българите по нищо не отстъпваме на най-напредналите нации в света - може би имаме нужда от малко повече вяра в собствените си способности. Ето защо, когато създадох компанията, едно от най-важното условия бе да намеря качествени, добре образовани и иновативни българи, които не правят компромис с качеството на работа си. Днес, смея да твърдя, че екипът, който изградихме, е най-важният актив на компанията. Въпреки че от създаването на фирмата до днес сме срещнали стотици, дори хиляди трудности, ентусиазмът ни не е намалял. Напротив, продуктите, които създадохме ни дават още повече вяра, че вървим в правилната посока. Бавно, методично, с маниакално изпипване на всеки детайл. Смятам, че на българския пазар има място за продукти, произведени от най-качественото козе мляко и че все повече български потребители търсят и заслужават качествени продукти. Реших продуктите, които предлагаме да са с марката - моята фамилия.  Няма по-голяма отговорност, от това да създаваш нещо и да застанеш зад него, не само със собственото си име, но и с името на предците си. Доверете се на млечните продукти!
Козарев Изображение

Здравейте, казвам се Петър Козарев. Роден съм през 1996г. в град София. Завършил съм Бизнес финанси в EU Business School, Женева, Швейцария. Винаги съм искал да уча в един от най-елитните финансови университети в света, с единствената мисъл да се върна в България и да променя поне малко благосъстоянието на страната ни. Не искам да си служа с готови фрази и популизъм, просто искам да споделя с вас концепцията и моя мироглед, с които създадох марка.
По време на обучението ми в Швейцария, освен безценни бизнес познания, голямо впечатление ми направиха швейцарците с начина им на живот. По мое мнение те са една от най-гордите нации в света - трудолюбиви, възпитани и добре уредени. С типичния си младежки ентусиазъм, исках и в нашата страна хората да бъдат такива. Наречете ме наивен, но аз истински вярвам, че ние българите по нищо не отстъпваме на най-напредналите нации в света - може би имаме нужда от малко повече вяра в собствените си способности.


Ето защо, когато създадох компанията, едно от най-важното условия бе да намеря качествени, добре образовани и иновативни българи, които не правят компромис с качеството на работа си. Днес, смея да твърдя, че екипът, който изградихме, е най-важният актив на компанията.


Въпреки че от създаването на фирмата до днес сме срещнали стотици, дори хиляди трудности, ентусиазмът ни не е намалял. Напротив, продуктите, които създадохме ни дават още повече вяра, че вървим в правилната посока. Бавно, методично, с маниакално изпипване на всеки детайл. Смятам, че на българския пазар има място за продукти, произведени от най-качественото козе мляко и че все повече български потребители търсят и заслужават качествени продукти.
Реших продуктите, които предлагаме да са с марката - моята фамилия. 


Няма по-голяма отговорност, от това да създаваш нещо и да застанеш зад него, не само със собственото си име, но и с името на предците си.


Доверете се на млечните продукти!

Сравнение на продукти