Сортиране

Ценови диапазон

Козарев

Зряло Козе Сирене Козарев
Препоръчан
Козарев зряло козе сирене се произвежда само от пълномаслено козе мляко, собствено производство с контролирано ...
8,47 лв.
Зрял Кашкавал Козарев
Препоръчан
Кашкавалът е един от емблематичните продукти в българската кухня. Нашият кашкавал се произвежда само от ...
9,70 лв.
Лабне от Козе Мляко "Козарев" 350 гр.
Препоръчан
Лабне е сравнително непознат продукт на българския пазар. Представлява силно изцедено кисело мляко, което е ...
17,90 лв.

Козарев

Здравейте, казвам се Петър Козарев. Роден съм през 1996г. в град София. Завършил съм Бизнес финанси в EU Business School, Женева, Швейцария. Винаги съм искал да уча в един от най-елитните финансови университети в света, с единствената мисъл да се върна в България и да променя поне малко благосъстоянието на страната ни. Не искам да си служа с готови фрази и популизъм, просто искам да споделя с вас концепцията и моя мироглед, с които създадох марка . По време на обучението ми в Швейцария, освен безценни бизнес познания, голямо впечатление ми направиха швейцарците с начина им на живот. По мое мнение те са една от най-гордите нации в света - трудолюбиви, възпитани и добре уредени. С типичния си младежки ентусиазъм, исках и в нашата страна хората да бъдат такива. Наречете ме наивен, но аз истински вярвам, че ние българите по нищо не отстъпваме на най-напредналите нации в света - може би имаме нужда от малко повече вяра в собствените си способности. Ето защо, когато създадох компанията, едно от най-важното условия бе да намеря качествени, добре образовани и иновативни българи, които не правят компромис с качеството на работа си. Днес, смея да твърдя, че екипът, който изградихме, е най-важният актив на компанията. Въпреки че от създаването на фирмата до днес сме срещнали стотици, дори хиляди трудности, ентусиазмът ни не е намалял. Напротив, продуктите, които създадохме ни дават още повече вяра, че вървим в правилната посока. Бавно, методично, с маниакално изпипване на всеки детайл. Смятам, че на българския пазар има място за продукти, произведени от най-качественото козе мляко и че все повече български потребители търсят и заслужават качествени продукти. Реших продуктите, които предлагаме да са с марката - моята фамилия.  Няма по-голяма отговорност, от това да създаваш нещо и да застанеш зад него, не само със собственото си име, но и с името на предците си. Доверете се на млечните продукти!
Козарев Изображение

Здравейте, казвам се Петър Козарев. Роден съм през 1996г. в град София. Завършил съм Бизнес финанси в EU Business School, Женева, Швейцария. Винаги съм искал да уча в един от най-елитните финансови университети в света, с единствената мисъл да се върна в България и да променя поне малко благосъстоянието на страната ни. Не искам да си служа с готови фрази и популизъм, просто искам да споделя с вас концепцията и моя мироглед, с които създадох марка.
По време на обучението ми в Швейцария, освен безценни бизнес познания, голямо впечатление ми направиха швейцарците с начина им на живот. По мое мнение те са една от най-гордите нации в света - трудолюбиви, възпитани и добре уредени. С типичния си младежки ентусиазъм, исках и в нашата страна хората да бъдат такива. Наречете ме наивен, но аз истински вярвам, че ние българите по нищо не отстъпваме на най-напредналите нации в света - може би имаме нужда от малко повече вяра в собствените си способности.


Ето защо, когато създадох компанията, едно от най-важното условия бе да намеря качествени, добре образовани и иновативни българи, които не правят компромис с качеството на работа си. Днес, смея да твърдя, че екипът, който изградихме, е най-важният актив на компанията.


Въпреки че от създаването на фирмата до днес сме срещнали стотици, дори хиляди трудности, ентусиазмът ни не е намалял. Напротив, продуктите, които създадохме ни дават още повече вяра, че вървим в правилната посока. Бавно, методично, с маниакално изпипване на всеки детайл. Смятам, че на българския пазар има място за продукти, произведени от най-качественото козе мляко и че все повече български потребители търсят и заслужават качествени продукти.
Реших продуктите, които предлагаме да са с марката - моята фамилия. 


Няма по-голяма отговорност, от това да създаваш нещо и да застанеш зад него, не само със собственото си име, но и с името на предците си.


Доверете се на млечните продукти!

Сравнение на продукти