Сортиране

Категории

Ценови диапазон

Мандра Съединение

Краве сирене Съединение
Препоръчан
Бяло саламурено сирене от краве мляко "Съединение" са се доказали с времето. Те са мерило за качество и вкус на ...
10,16 лв.
Козе сирене Съединение  400гр.
Препоръчан
Бяло саламурено сирене от козе мляко "Съединение" са се доказали с времето. Те са мерило за качество и вкус на ...
13,28 лв.

Мандра Съединение

Собственик на малката семейна мандра е майсторът сиренар Еню Стоилов Костов, който е в занаята от 1958 година. Завършил единственото в България практическо млекарско училище в град Пирдоп. Практикува и работи в мандри, където усвоява уменията на най-добрите Калоферски майстори сиренари и е считан за наследник на прочутата Калоферска школа. Сиренето се произвежда от сурово краве, овче и козе мляко, доставено от подбрани фермери в района. Вкусовите качества на произведенето сирене е такова, каквото е познато от преди 50 години.    Продукцията се реализира на нашия пазар от оторизирани дистрибутори в страната. Мандрата е лауреат на много награди и носител на 2 златни медала от Международния панаир в град Пловдив.
Мандра Съединение Изображение

Собственик на малката семейна мандра е майсторът сиренар Еню Стоилов Костов, който е в занаята от 1958 година. Завършил единственото в България практическо млекарско училище в град Пирдоп. Практикува и работи в мандри, където усвоява уменията на най-добрите Калоферски майстори сиренари и е считан за наследник на прочутата Калоферска школа.

Сиренето се произвежда от сурово краве, овче и козе мляко, доставено от подбрани фермери в района. Вкусовите качества на произведенето сирене е такова, каквото е познато от преди 50 години.
  

Продукцията се реализира на нашия пазар от оторизирани дистрибутори в страната.

Мандрата е лауреат на много награди и носител на 2 златни медала от Международния панаир в град Пловдив.

Сравнение на продукти