Сортиране

Категории

Ценови диапазон

Sweet Twins

Мексикански Хумус "Sweet Twins" 210 гр.
Препоръчан
5,50 лв.
Няма наличност
Ориенталски Хумус "Sweet Twins" 210 гр.
Препоръчан
5,50 лв.
Няма наличност
Свеж Хумус с Копър и Лимон "Sweet Twins" 210 гр.
Препоръчан

Sweet Twins

Всичко започна с появата на бял свят на близнаците Хелена и Тервел. Майка им Маргарита започна да изпробва в кухнята различни рецепти за домашен течен шоколад (за да е спокойна, че близнаците ядат само качествено сладко). Таткото Георги пък се увличаше по домашно приготвения Хумус и ползите от него. Децата проходиха и много рецепти бяха приготвени. Най-добрите от тях бяха споделени с близки приятели. Отзвуците за шоколада и хумуса бяха – „Супер са, дайте повече и за нас!“. И тук някъде се намесиха сем. Мая и Павлин Пантови, които казаха: „Приятели, дайте да направим тези рецепти по-достъпни и да ги предложим на всички, които харесват и търсят качествени храни.
Sweet Twins Изображение

Всичко започна с появата на бял свят на близнаците Хелена и Тервел.

Майка им Маргарита започна да изпробва в кухнята различни рецепти за домашен течен шоколад (за да е спокойна, че близнаците ядат само качествено сладко). Таткото Георги пък се увличаше по домашно приготвения Хумус и ползите от него.

Децата проходиха и много рецепти бяха приготвени. Най-добрите от тях бяха споделени с близки приятели. Отзвуците за шоколада и хумуса бяха – „Супер са, дайте повече и за нас!“.

И тук някъде се намесиха сем. Мая и Павлин Пантови, които казаха: „Приятели, дайте да направим тези рецепти по-достъпни и да ги предложим на всички, които харесват и търсят качествени храни.

Сравнение на продукти